Världsledande nanokeramisk ytskydd!

Ceramic PRO är en revolutionerande produkt för ytskydd som bygger på industriella ytbehandlingserfarenhet och de industriella testkriterierna.

Ceramic PRO har under senaste åren slagit världsmarknaden med häpnad med sina unika ytskyddsprodukter som nått högsta resultat i tester hos företaget SGS Group, världsledande inom test. Ceramic PRO ger din bil en hårdare yta, bättre avrinning och gör den mer lättvättad och fräsch längre. Ceramic PRO erbjuder en mängd unika ytskydd för lack, fälgar, glas, plast, läder, tyg med mera.

Ceramic PRO har 2st olika lackskydd för applicering på billack:

Ceramic PRO 9H
∙ Permanent skydd
∙ Ger en mycket lättvättad yta
∙ Super hydrofobisk effekt
∙ Utmärkt UV & värmeresistent upp till 750°C
∙ Hög glans & högre färgintensitet
∙ Anti-Graffiti

Ceramic PRO Light
∙ Lång livslängd, 24 månader
∙ Lätt att rengöra
∙ Utmärkt väderbeständighet
∙ UV & korrosionsskydd
∙ Hög glans & högre färgintensitet
∙ Anti-Graffiti

Har du frågor om Ceramic PRO eller vill boka tid? Kontakta oss idag!

Hur är det möjligt?

 

Originalfärgen behålls intakt

Efter härdningstid mäter Ceramic PRO en hårdhet på över 9H. En bils normala klarlack har en hårdhet på mellan 0 till 2H. Den härdade glasskölden förebygger mindre repningar på klarlacken och agerar som ett offrande lager.
Repor på ytskiktet är lätta att ta bort med hjälp av lätt polering, utan att klarlacken och dess unika utseende påverkas. Färgen kommer heller inte att blekas eller åldras med Ceramic PRO på ytan, då detta skyddar mot skadlig UV-strålning och oxidation.

 

Skinande, len och självrengörande

Nanoteknologin som används i alla Ceramic PROs produkter gör det möjligt för keramiska nano partiklar att fylla de minsta porerna i färgen och därmed skapa en oerhört jämn, skinande, len och extremt hydrofobisk yta. Ceramic PRO minskar yt-friktionen och därmed förhindrar skadliga ämnen och substanser så som fågelavföring, insekter, smuts, tjära och graffiti från att fästa på ytan. Vatten bildar små pärlor på ytan som binder smuts som tillsammans med vattnet rinner av ytan. Detta kallar vi för självrengörande effekt.

 

Permanent skydd

Ceramic PRO 9H behöver bara appliceras en gång så länge ytskiktet underhålls korrekt. När beläggningen härdats på ytan kan den bara avlägsnas genom kraftig slipning. Detta är en av anledningarna till varför Ceramic PRO är en helt unik produkt jämfört med vax och andra tätningsmedel som alla nöts ut under kort tid genom normal tvättning och som lätt kan avlägsnas med milda keramiska medel.

Skydda din investering!

Genom att utföra Ceramic PRO behandling kan du bevara känslan av nytt varje dag. Vår skyddande beläggning för ytorna mer hållbara, stöter bort smuts och andra föroreningar. Då kommer du att spendera mindre tid och resurser på rengöring och kostsamt underhåll.

 

Världsledande 

Tillgänglig i över 70 länder och med mer än 4500 certifierade installatörer, har Ceramic PRO snabbt växt till att bli den produkt som seriösa installatörer världen över väljer att använda och representera. Under många år har företaget skapat industriella, flerfunktionella, skyddande produkter för alla typ av material och ytor, och utvecklingen går konstant framåt med nya förbättrade produkter.