För prisuppgifter och tidsbokning, vänligen ring oss på 0920-10484

Världsledande nanokeramisk ytskydd!

Ceramic PRO är en revolutionerande produkt för ytskydd som bygger på industriella ytbehandlingserfarenhet och de industriella testkriterierna.

Ceramic PRO har under senaste åren slagit världsmarknaden med häpnad med sina unika ytskyddsprodukter som nått högsta resultat i tester hos företaget SGS Group, världsledande inom test. Ceramic PRO ger din bil en hårdare yta, bättre avrinning och gör den mer lättvättad och fräsch längre. Ceramic PRO erbjuder en mängd unika ytskydd för lack, fälgar, glas, plast, läder, tyg med mera.

Har du frågor om Ceramic PRO eller vill boka tid? Kontakta oss idag!

Originalfärgen behålls intakt
Efter härdningstid mäter Ceramic PRO en hårdhet på över 9H. En bils normala klarlack har en hårdhet på mellan 0 till 2H. Den härdade glasskölden förebygger mindre repningar på klarlacken och agerar som ett offrande lager.
Repor på ytskiktet är lätta att ta bort med hjälp av lätt polering, utan att klarlacken och dess unika utseende påverkas. Färgen kommer heller inte att blekas eller åldras med Ceramic PRO på ytan, då detta skyddar mot skadlig UV-strålning och oxidation.

Skinande, len och självrengörande
Nanoteknologin som används i alla Ceramic PROs produkter gör det möjligt för keramiska nano partiklar att fylla de minsta porerna i färgen och därmed skapa en oerhört jämn, skinande, len och extremt hydrofobisk yta. Ceramic PRO minskar yt-friktionen och därmed förhindrar skadliga ämnen och substanser så som fågelavföring, insekter, smuts, tjära och graffiti från att fästa på ytan. Vatten bildar små pärlor på ytan som binder smuts som tillsammans med vattnet rinner av ytan. Detta kallar vi för självrengörande effekt. 

Permanent skydd
Ceramic PRO 9H behöver bara appliceras en gång så länge ytskiktet underhålls korrekt. När beläggningen härdats på ytan kan den bara avlägsnas genom kraftig slipning. Detta är en av anledningarna till varför Ceramic PRO är en helt unik produkt jämfört med vax och andra tätningsmedel som alla nöts ut under kort tid genom normal tvättning och som lätt kan avlägsnas med milda keramiska medel.