• Ceramic PRO


  Vi är en av få bilvårdsleverantörer som tillhandahåller Ceramic PRO Lackskydd. Det är ett permanent keramiskt ytskydd som skyddar lacken mot repor, graffiti, smuts, rost, slitage pga. väderförhållanden, vägsalt, stenskott, insekter, fågelavföring och surt regn.
  Ger en mycket lättvättad yta med massiv glans och högre färgintensitet.

 • Kemtvätt


  Sitt inte i skiten! Unna dig kemtvätt av säten och återskapa nybilskänslan!

 • Renovering av strålkastare


  Strålkastarglas av plast blir med tiden väldigt matt på ytan. Detta medför att du får sämre belysning vid mörkerkörning och ditt halvljus på dagen blir svagare. Du syns alltså sämre med mattade strålkastare.

  En allt mer populär behandling är att vi polerar upp dina nedmattade och slitna strålkastglas. Nästan som nytt, men billigare!

 • Rekond


  En av de mer populära behandlingar vi gör är rekond. Det innebär att vi tvättar och rengör bilen in- och utvändigt. Rejält rengjorda gummimattor och ren och fräsch doft gör att du återfår nybilskänslan på nolltid.

 • Utvändig tvätt / Tvättkort


  Utvändig tvätt med avfettning. Lämna in din bil till oss, läs en tidning och drick en kopp kaffe medan du väntar. Vi erbjuder även tvättkort med 10 tvättar där du får 11:e tvätten på köpet.

 • Solfilm


  Vi använder oss utav marknadens bästa solfilm som endast finns tillgängliga hos auktoriserade återförsäljare. Solfilmen blockerar 99% av UV-strålningen, ger en snygg färg, bra värmereducering , minskar bländande ljus, skyddar inredningen från att blekna samt ger ett bra repskydd.

 • Premium Shield


  Vi monterar transparent skyddsplast på din bakre stötfångare för att skydda överdelen när man lastar in och ur bagageluckan. Vi utför även montering av Premium Shield på framlyktor!